Donderdag daghap

Donderdag Daghap
Reserveren: 0541-760022

Voor, hoofd- en nagerecht voor € 9,50-
Alleen een hoofdgerecht voor € 7,-

 

Donderdag 1 november.
Huisgemaakte tomatensoep met verse kruiden.
Gebakken varkenshaas met Pommes frites en champignons roomsaus.
Compote van peer met verse roomijs.

Donderdag 8 november.
Carpaccio van ossenhaas met rucola, grana en truffelmayonaise.
Gebakken zeebaarsfilet met een stampotje van rauwe andijvie en tuinkruidensaus.
Mousse van bastogne met verse munt.

Donderdag 15 november ( plus Kulturhus Wendy Grouve). 
Romige pompoensoep met tamme kastanjes en uitgebakken spekjes.
Gebakken kogelbiefstuk, rode wijnsaus, en gesmoorde zuurkool.
Gepocheerde peer a la `t Peerke met advocaat crème.

Donderdag 22 november.
Pasteitje met wild ragout en verse kruiden.
Zalmfilet bereid in de oven met knoflook en olijfolie.
Met zachte puree en dillesaus.
Panna cotta met bosvruchtenmix.

Donderdag 29 november.
Grove mosterdsoep met bosui en krokante spekjes.
Varkensoesters met honing, tijmsaus en aardappel rondjes.
Chocolade mousse met Twentse boerenroomijs.

Donderdag 6 december.
Ceasa salade.
Spare ribs met friet en rauwkost.
Pepernoten bavarois.

Donderdag 13 december gesloten!!!!

Donderdag 20 december.
Een koud en warm buffet.

 

Share Button
Print Friendly, PDF & Email