Donderdag daghap

Donderdag Daghap
Reserveren: 0541-760022

Voor, hoofd- en nagerecht voor € 9,50-
Alleen een hoofdgerecht voor € 7,-

 

Donderdag 7 maart

  • Taartje van Roseval aardappel met gerookte kalkoen
  • Gebakken zalmfilet met pestosaus, puree met rucola en gemengde sla
  • Huisgemaakte wafel met bosvruchten mix en twents boeren roomijs.

 

Donderdag 14 maart

  • Romige bosui soep met gebakken spekjes en paprikasiroop.
  • Gemarineerde spare-ribs, frites, sla en knoflooksaus.
  • Huisgemaakte boterkoek met crème van vanille

 

Donderdag 21 maart

  • Proeverij ’t Peerke: kleine mediterraine koude en warme hapjes

 

Maandag 25 maart (filmhap)

  • Gebakken kalkoenhaasfilet, orgeano saus, sla en Rostico’s
  • Tarte tartin van appel met Twents boeren roomijs.

 

Donderdag 28 maart

  • Koude pastei met gemarineerde eend, champignons en rucola
  • Duo van biefstuk en varkensoester, tijmsaus, aardappelgarnituur en sla
  • Huisgemaakte Chocolade brownie met Twentse Hangop en aarbei gelei

 

Share Button
Print Friendly, PDF & Email