Donderdag daghap

Donderdag Daghap
Reserveren: 0541-760022

Voor, hoofd- en nagerecht voor € 9,50-
Alleen een hoofdgerecht voor € 7,-

 

Donderdag 10 januari

  • Creme van knolselderij, gebakken spekjes en verse kruiden.
  • Gebakken varkensoesters, honing tijmsaus, gemengde sla en aardappelgarnituur.
  • Cheesecake met kersen.

 

Donderdag 17 januari

  • Pastei met wildragout.
  • Duo van vis met dillesaus, cruditee en aardappel garnituur.
  • Gebakken appel met vanillesaus.

 

Maandag 21 januari (filmhap)

  • Gebakken kogelbiefstuk, rode wijnsaus, gemengde sla en aardappelgarnituur.
  • Mousse van advocaat met twentse boerenroomijs.

 

Donderdag 24 januari

  • Creme van venkel met siroop van rode paprika.
  • Kogelbiefstuk, rode wijnsaus, gemengde sla pommes rostico’s.
  • Mousse van advocaat met twentse boerenroomijs.

 

Donderdag 31 januari

  • Salade met roergebakken zalm en pesto dressing.
  • Gebakken varkenshaas champignonsaus en gemengde sla en aardappel garnituur.
  • Panna cotta met bosvruchtenmix.

 

Share Button
Print Friendly, PDF & Email